sunnuntai 24. marraskuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Olen ollut viime aikoina hieman laiska, mutta tällä viikolla sain vihdoin tartuttua itseäni niskasta kiinni ja järjesteltyä mausteemme. Meidän maustekaappiimme on viimeiset 1.5 vuotta ollut kuin räjähdyksen jäljiltä, joten pieni järkkääminen oli todellakin tarpeen. Nyt olemme vihdoin päässeet eroon kaikista pussukoista ja mausteet ovat siististi nimikoituna Ikean pikkupurkeissa. Tämä oli pieni askel ihmiskunnalle, mutta jättimäinen harppaus tälle laiskiaiselle! 

+ Olin erityisen reipas myös neuleiden huollossa, sillä sain aikaiseksi pestä sekä huoltaa muutaman kashmirneuleen. Pesen neuleita todella harvoin, sillä yleensä niille riittää pelkkä tuuletus. Nyt oli kuitenkin aika näyttää niille hiukan pesuainetta sekä poistaa nukat. 

+ Marraskuu on kieltämättä hiukan ankea kuukausi, joten mieheni yllätti minut ottamalla meille Netflixin rinnalle myös Viaplayn suoratoistopalvelun. Nyt elämälläni on taas tarkoitus, sillä  minulla on katsottavani kymmeniä tunteja hyviä sarjoja sekä mielenkiintoisia dokkareita. Jee!


- Minua ärsyttää aivan suunnattomasti herttuatar Meghanin mustamaalaaminen sekä vainoaminen. En siis lainkaan ihmettele, että Sussexin herttuapariskunta haluaa viettää joulun Yhdysvalloissa, jossa he todennäköisesti saavat olla edes himpun verran rauhallisimmissa oloissa. Britannian lehdistö ei näköjään oppinut mitään prinsessa Dianan tapauksesta. 

- Minulla on ollut tänä vuonna hiukan vaikeuksia päästä joulutunnelmaan, vaikka yleensä aloitan fiilistelyt jo lokakuussa. Ehkäpä Yksin kotona- maraton sekä omatekoinen piparkakkutaikina pelastavat tilanteen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti