lauantai 28. joulukuuta 2019

PIPARI-PUOLUKKAVAAHTO

Meillä on jo useiden vuosien ajan ollut jouluna sama jälkiruoka, joten tietysti pidättäydyimme tuossa erittäin hyväksi havaitussa vaihtoehdossa myös tänäkin jouluna. Internetin syövereistä löytämäni Valion pipari-puolukkavaahdon resepti sopii aivan täydellisesti jouluun, sillä se on ruokaähkyn jälkeen kevyt sekä raikas jälkkäri. Kaiken lisäksi vaahto on todella helppo ja nopea tehdä, joten se ei ainakaan aiheuta jouluun lisästressiä - tämä jälkiruoka kun ei vain voi epäonnistua.


Jälkiruoasta saa näyttävän, kun sen tarjoilee esimerkiksi korkeista drinkkilaseista ja koristelee piparimurulla, jäisillä puolukoilla sekä rosmariininoksilla. Vaikka olen edelleen melkoisen vahva epäonnistuja mitä leipomiseen tulee (kämmäsin esimerkiksi juuri naapureille joululahjaksi tarkoitetut kotitekoiset fudget), tämä jälkiruoka minulla on onnistunut joka ikinen kerta. Kokeilkaa kokeilkaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti