sunnuntai 29. joulukuuta 2019

VIIME AIKOJEN PROS & CONS

+ Pääsin toissaviikolla käymään työmatkalla Los Angelesissa ja vaikka reissu koostuikin melko pitkälti road tripistä Grand Canyonille sekä Las Vegasiin, ehdin viettää hieman aikaa myös Losissa. Minun suunnitelmissani oli käydä jouluostoksilla söpössä Century Cityssä, mutta suureksi yllätyksekseni en ostanut tuolta reissulta melkeinpä yhtään mitään! Tämä oli pieni askel ihmiskunnalle, mutta jättimäinen harppaus tälle shoppailuaddiktille (etenkin aina Jenkki-reissuilla)!

+  En tiedä mikä siinä on, mutta tykkään käydä Yhdysvalloissa erityisesti aina juuri ennen joulua. Vaikka Los Angelesin aurinkoinen sää ei nyt oikein siivittänytkään joulufiilikseen, kaikkialla soivat joululaulut sekä ihanat joulukoristeet saivat siltikin aikaan kivan joulutunnelman.

Kuvat Century Citystä.



- Vaikka tykkään todella paljon käydä työmatkoilla Jenkeissä, niiden jälkeinen jet lag on aina ihan järkyttävä. Olen ollut tuon kuuden päivän reissun jälkeen niin hirvittävässä koomassa, että lähes kaikki paitsi sängyssä makoilu on tuntunut todella haasteelliselta. Tämä krooninen väsymys onkin selkeästi lentoemännän työn suurimpia varjopuolia.

- Instakuvistani sekä -stooreistani on varmaan voinut jo päätelläkin, että olen jo jonkin aikaa sitten heittänyt hyvästit "semiketo"- kuurilleni. Onneksi elämä hiukan normalisoituu taas vuodenvaihteen jälkeen, jolloin on aika yrittää uudestaan.

- Minun oli tarkoitus tehdä naapureillemme jouluyllärinä kotitekoista piparifudgea, mutta jotakin meni pahasti pieleen ja "wannabe-fudge" päätyi lopulta suoraan roskikseen. Vaikka tykkään kovasti leipomisesta, epäonnistumisten määrä ei valitettavasti ole vuosien saatossa ainakaan laskenut. No, ensi vuonna taas uusi yritys.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti