lauantai 6. lokakuuta 2018

HÄÄT TOSCANASSA

Tätä postausta on jo odotettukin. Monien yllätykseksi me otimme tässä hääasiassa pienen varaslähdön ja menimme kaikessa hiljaisuudessa naimisiin maistraatissa jo reilu vuosi sitten. Meidän häämme Italiassa olikin siis todellisuudessa vain hääjuhla. Vihkimistä tai ei, niin Toscana antoi häille aivan mielettömät puitteet. Vaikka hääjärjestelyt ulkomailla vaativatkin hieman enemmän aikaa sekä vaivaa, en voisi mitenkään olla tyytyväisempi valintaamme viettää hääjuhla Italiassa.

Kielimuurin takia päätimme jo heti alkuun turvautua hääsuunnittelijaan, joka löytyi suhteellisen helposti pienen googlettamisen avulla. Meidän hääsuunnitteluissamme oli siis isona apuna Toscanan Tuuli, jonka Italiassa asuva perustaja, Mari Mattila, oli aivan korvaamaton!


Juhlapaikaksi valitsimme hääsuunnittelijamme avustuksella Agriturismo Cosonan, joka toimi häätilaisuuden lisäksi myös majoituspaikkana suurimmalle osalle vieraista. Cosona ympäristöineen oli niin uskomattoman tunnelmallinen, ettei sen kummempia hääkoristeluita edes tarvittu. Vanha keinu sai kuitenkin pientä ehostusta kymmenistä tekokukista, joita olin raahannut Italiaan muun muassa Japanin sadan jenin kaupasta. Vieraat saivat käydä kuvauttamassa itsensä keinussa ennen juhlan alkua ja kuvista tuli ihan mielettömän ihania!

Myös pitopalvelu hoitui Toscanan Tuulen kautta. Vaikka varasimme tuon yhdeksän ruokalajin illallisen tietämättä lainkaan mitä olimme tilanneet, paljastui ruoka aivan mielettömän herkulliseksi! Ja kuinkas muutenkaan, sillä olimmehan Italiassa. Juhla huipentui lopulta ihanaan hääkakkuun sekä Teemu Roivaisen laulamaan häätanssiin. Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille, teitte päivästämme täydellisen! <3

Kuvat: Esa Kapila

2 kommenttia:

 1. Oi, sulla on aivan upea mekko! Mistä olet sen hankkinut? Muutenkin ihanat kuvat ja postaus :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ilona! Puku on Stockmannin White Dress-liikkeestä ja By Malinan mallistoa. Mekko on itse asiassa tulossa myyntiin heti kun olen käyttänyt sen pesulassa eli jos sinulla on hääpuvulle tarvetta, niin kannattaa pysyä kuulolla. 😉

   Poista