perjantai 12. lokakuuta 2018

VALLOITTAVA TOSCANA

Hääviikko Italiassa meni niin vauhdilla, että tällä matkalla kuvaamiset jäivät hieman vähemmälle. Toscana oli kuitenkin niin uskomattoman ihana, että haluamme ehdottomasti palata sinne vielä uudestaankin. Tällä erää meillä ei ollut aikaa tutustua kuin Pienzan pieneen kylään, joka sijaitsi seitsemän kilometrin päässä meidän majapaikastamme Agriturismo Cosonasta. Pienza paljastui joka tapauksessa niin sympaattiseksi paikaksi, että kävimme "pääpäivänä" ottamassa siellä myös hääkuvamme.






Kuva: Esa Kapila


Myös majoituspaikkamme osoittautui aivan täydelliseksi estradiksi pienille häille. Meidän tarkoituksenamme oli käydä Toscanassa jo aikaisemmin, mutta emme kumpikaan päässeet irtautumaan töistä. Ostimme siis periaatteessa sian säkissä, kun valitsimme Agriturismo Cosonan  hääpaikaksi. Hääsuunnittelijamme oli onneksi lähettänyt meille kuitenkin useita kuvia sekä videoita Cosonasta, joten emme jaksaneet murehtia asiaa sen kummemmin.

Jossain mielenhäiriössä en muistanut ollenkaan kuvata asuntojen sisätiloja, mikä harmittaa minua nyt. Jokainen huoneisto oli kuitenkin todella suloisesti sisustettu ja monesta asunnosta löytyi myös oma takka. Cosona majoittaa yhteensä 33 henkilöä, joten se sopi senkin puolesta erinomaisesti meidän pienten häidemme juhlapaikaksi. Kaiken kaikkiaan minulla ei ole Toscanasta kuin pelkkää hyvää sanottavaa - paikka vei ehdottomasti sydämemme mennessään!








4 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä pikkukatuja, tuolla olisi kiva päästä käymään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset jonain päivänä matkustamaan sinne, Toscana on <3 <3! :)

      Poista
  2. Laura, sinä kirjoitat viettäväsi Netflix maratoneja, mulla on nyt Lauran blogi maraton.
    Olen tällä kertaa lukenut juttujasi kesäkuusta alkaen...
    Aivan IHANIA ovat nämä kuvat teidän häämatkalta, ("hääseremoniamatka" voisi olla parempi ilmaisu).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! <3 Toscana on kyllä ihan mielettömän kaunis paikka!
      P.s. Toivottavasti Laura-maraton oli edes murto-osan verran yhtä viihdyttävä kun Netflix. :D

      Poista