sunnuntai 7. lokakuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

 + Olen viime aikoina innostunut kaikista tosi tv-ohjelmista, joissa seurataan eläinlääkäreiden työtä!  Innostukseni meni jo siinä määrin yli, että rupesin vakavasti harkitsemaan uraa eläinlääkärinä. Palasin kuitenkin hyvin nopeasti takaisin maan pinnalle, kun muistin päässeeni lukion ainoan pakolliseksi luokitellun kemian kurssin säälistä läpi. Eli ehkä sitten seuraavassa elämässä...

+ Pikkuinen koiravauva Brutus oli meillä tällä viikolla pari yötä hoidossa ja sain taas aimoannoksen rakkautta sekä märkiä suukkoja. Rehellisyyden nimissä vierailuun liittyi myös kakkojen hinkkaamiset uudelta matolta, mutta pusuhyökkäyksen jälkeen pökälevahinko oli jo unohdettu.

+ Olen edelleen aivan Italia-fiiliksissä ja tehnyt menneellä viikolla jo pariinkin otteeseen valkosipulispagettia. Onneksi olen ollut pääosin vapaalla, sillä valkosipulin haju tuon setin jälkeen on melkoisen luotaantyöntävä...



- Netflixin valikoima tuntuu taas jotenkin erityisen tylsältä, enkä löydä sieltä enää mitään katsottavaa. Jos teillä on joitain hyviä vinkkejä koukuttavista tv-sarjoista, niin laittakaa ihmeessä tulemaan joko tänne tai Instaan!

- Kotimme on tällä hetkellä pienen kaaoksen vallassa, enkä ole saanut aikaiseksi laittaa paikkoja kuntoon. Toisaalta välillä tekee ihan hyvääkin pitää pieni tauko ainaisesta siivoamisesta, mutta en vain osaa rentoutua kunnolla sotkuisessa kodissa. 

- Tein muutama päivä sitten jalkakuorinnan Japanista ostamillani "kuorintatossuilla" ja jalkani näyttävät nyt aivan järkyttäviltä. Erityisesti työasuun kuuluvat sukkahousut ja jalkapohjasta roikkuvat ihoriekaleet paljastuivat olevan todella huono kombo. Toki kuolleen ihon onkin tarkoitus irrota, mutta tämä välivaihe on jokseenkin epämiellyttävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti