tiistai 11. joulukuuta 2018

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 2018

Niin kuin jo kerroinkin, vietimme siis itsenäisyyspäivän tänäkin vuonna elokuvateatteri Rivierassa, jossa katselimme porukalla Linnan juhlia isolta valkokankaalta. Jotta teatterin tunnelma olisi tapahtuman arvoinen, olivat kaikki luonnollisesti pukeutuneet ykkösiinsä. Riviera oli siis pullollaan toinen toistaan upeampia juhlijoita ja kuohuviini virtasi.

Vaikka ulkomaalaiset eivät oikein ymmärräkään miksi tuijotamme itsenäisyyspäivänämme aina kätteleviä ihmisiä, on se kuitenkin sellainen perinne, josta en itse raaski luopua. Erityisesti veteraanien onnelliset ilmeet heidän päästessään tapaamaan presidenttiparia ovat todella koskettavia hetkiä. Niin ja totta kai myös ne puvut kiinnostavat. Tänä vuonna en kuitenkaan löytänyt ehdotonta suosikkiani Linnan pukuloistosta, mutta Siiri Mäkelän (se upea valkoinen Valentino), Jaana Pelkosen sekä Krista Paasin mekot pukivat kantajiaan loistavasti.



Yritimme alkuillasta napsia minusta pari asukuvaa, mutta tässä vaiheessa samppanja oli jo selvästi alkanut vaikuttaa. Asukuvista tuli siis melkoisen epätarkkoja. Mekko on kuitenkin minun yksi lemppareistani, jota olen käyttänyt jo monissa juhlissa. Chi Chi Londonilta löytyy mielestäni todella kivoja mekkoja hyvällä hinta-laatusuhteella, joten suosittelen käymään sivustolla kun on seuraavan kerran tarve juhlamekolle. Vinkkinä kerrottakoon kuitenkin, että tilaan sieltä aina yhtä kokoa isomman mekon kuin normaalisti, sillä ne ovat kooltaan melko pieniä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti