perjantai 21. joulukuuta 2018

MINILOMA KANARIALLA

Vietin viime viikolla neljä yötä Playa del Inglesissä ja kuten kaikki lukijani jo varmasti muistavatkin, se on ihan ehdoton inhokkikohteeni. Mietin jo etukäteen kauhun sekaisin tuntein miten saisin ajan kulumaan, mutta onneksi meillä sattui olemaan aivan huippumiehistö! Meillä oli yksinkertaisesti vain niin hauskaa yhdessä, että paikalla ei ollut enää mitään väliä. Ja onhan Kanarialla pari hyvääkin puolta - sangria sekä tapakset!

Minun täytyy antaa teille muuten pari ravintolavinkkiä, sillä eräs kollegani tiesi Inglesistä todella hyviä liharavintoloita. Ensimmäisenä iltana suuntasimme Espetadaan, jonka valkosipulilla kuorrutettu coeur de filet suorastaan suli suussa! Haisimme kaikki illallisen jälkeen aivan hirvittäviltä, mutta se oli täysin sen arvoista! Toinen ravintolahelmi oli Barbados, jonka suolakuoressa valmistettu liha oli tooodella hyvää. Mediumina pyydetty liha on muuten täällä aivan raakaa, joten kannattaa pitää se mielessä tilausta tehdessä.



Koska neljä päivää pelkässä Inglesissä olisi kuitenkin ollut liikaa, päätimme vuokrata yhtenä päivänä auton ja käydä kiertelemässä saarta. Suuntasimme ensimmäisenä Terorin pikkukylään, jossa sattui olemaan sunnuntain kunniaksi vielä paikalliset markkinatkin. Teror oli todella sympaattinen paikka, jossa näki onneksi myös paikallisväestöä. Pieni kylä vaikutti melkoisen uinuvalta, mutta onneksi markkinat toivat sinne vähän vilinää ja vilskettä.








 
Terorista jatkoimme matkaamme Las Palmasin kaupunkiin, jossa suoritimme pakolliset shoppailut. Täältä kannattaa ostaa muun muassa paikallisia vaatteita (esimerkiksi Zara) sekä kosmetiikkaa, jotka ovat Kanarialla tuntuvasti edullisempia. Kävimme luonnollisesti myös syömässä tapaksia, joista ei vain voi saada tarpeekseen! Las Palmas yllätti myös säällään, sillä ehkä ensimmäistä kertaa ikinä siellä oli todella kuuma! Olen siis käynyt kaupungissa noin miljoona kertaa työskennellessäni Thomas Cook Airlinesilla, joten "Lapan" kylmä viima on tullut vuosien saatossa todella tutuksi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti