sunnuntai 2. joulukuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Olipa ihana päästä käymään taas pitkästä aikaa Miamissa! Erityisen plussan saa kuitenkin lemppari outlettini Sawgrass Mills, jossa minulla lähti perinteisesti mopo aivan käsistä. Toisaalta sain ostettua kerralla kaikki joululahjat ja huomattavasti edullisimmin hinnoin kuin Suomesta, joten tämän on pakko olla pelkästään positiivinen asia!

+ Koska joulu lähestyy kovaa vauhtia, päätimme vihdoinkin tehdä kodistamme hiukan jouluisemman - niinpä suuntasimme siis Plantageniin. En sen kummemmin perusta niin sanotuista "joulukoristeista", mutta on jännä miten pelkästään kynttilät, kranssit sekä joulukukat saavat lähes ihmeitä aikaan!



- Miamin jälkeen oli taas normaalia koomaisempi olo, joten pari viimeistä päivää on mennyt kuin sumussa. Leipomiset saivatkin jäädä tältä viikonlopulta, sillä tällä kertaa laiskuus vei voiton. Koska saimme kuitenkin sunnuntaina vieraita, päätimme turvautua Fazerin ihanaan kinuskikakkuun. Laiskuudelle miinus, kinuskikakulle iso plussa!

- Ulkona on aivan järkyttävän kylmä! Etenkin lauantain hyytävä tuuli meinasi aiheuttaa välittömän hypotermian, joten emme viihtyneet Tuomaan Markkinoilla kovinkaan kauaa. Myös Juti-parka meinasi jäätyä, vaikka oli lähtenyt kaupungille lämpimässä jouluvillapaidassaan. Miten tästä talvesta oikein taas selviää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti