sunnuntai 16. joulukuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Tämä viikko meni pääosin Kanarialla, enkä ollut etukäteen kovinkaan innoissani reissusta, sillä Playa del Ingles on ehdoton inhokkikohteeni. Meillä sattui kuitenkin olemaan niin mahtava miehistö, että tuosta reissusta taisikin tulla yksi kaikkien aikojen hauskimmista työmatkoista ikinä! Ennakkoluuloille miinus, Kanarialle plussa (tosin erittäin pitkin hampain)!

+ Elin koko viime viikon tapaksilla, jotka ovat sangrian ohella Kanarian ehdottomasti parasta antia! Tosin siinä samalla haisin kyllä koko miniloman ajan aivan valkosipulilta, mutta se oli siltikin sen arvoista. (Jos minulta kysytään, valkosipulia voisi olla vaikka jokaikisessä ruokalajissa!)



- Sain jo tapettua tämän joulun ensimmäisen amaryllikseni, enkä todellakaan ymmärrä mikä minulla meni jälleen vikaan. Tykkään kukista sekä kasveista ihan jo sisustuselementtinäkin, mutta niiden säännöllinen joukkoitsemurha meinaa saada minut välillä hermoromahduksen partaalle. Minun on tosin pakko myöntää, etten muista kastella niitä kovinkaan usein, joten ehkä se on osasyy tähän ongelmaan...

- Pääsin jo hetkellisesti eroon pahimmista uniongelmista, mutta nyt ne ovat jälleen tehneet comebackin. Viimeiset kolme yötä ovat siis menneet pääosin lampaita laskeskellessa (joka ei muuten auta). Jos jollain on hyviä vinkkejä uniongelmiin, niin otan niitä erittäin mielelläni vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti