keskiviikko 26. joulukuuta 2018

ENSIMMÄINEN JOULU UUDESSA KODISSA

Ensimmäinen joulu uudessa kodissa alkaa olla lopuillaan ja olo tuntuu mukavan rentoutuneelta. Halusimme tänä vuonna ennen kaikkea lepäillä ja ottaa rennosti, joten pidin leipomiset sekä kokkailut aivan minimissä. Miksi raataa niska limassa esimerkiksi omatekoisten laatikoiden kanssa, kun Saarioisten äitien tekemät maistuvat nekin todella hyviltä! Vaikken ole ikinä ollut mikään jouluruoan ylin ystävä, tänä vuonna yllätin jopa itseni. Olen edelleen melko rajoittunut ruokien suhteen, mutta vedin niin ison annoksen kinkkua, karjalanpaistia sekä perunalaatikkoa, että voin koko aattoillan todella huonosti (ja paksusti). Nyt siis vihdoinkin ymmärrän mitä ihmiset tarkoittavat sillä kuuluisalla jouluähkyllä.





Kotimme on edelleen aika vaiheessa, mutta onneksi ennätimme saada olohuonetta hiukan kotoisamman tuntuiseksi Ellokselta hankkimillamme tv-tasoilla. Oikeasti senkkejä ei kyllä ole tehty tuohon tarkoitukseen, mutta ne toimivat erinomaisesti myös tv:n alla kun jalat jättää kiinnittämättä paikoilleen. Lasiovien taakse saa lisäksi piilotettua kirjoja, lehtiä sekä muita kivoja sisustuselementtejä, sillä vihaan yli kaiken pölyjen pyyhkimistä.

Ja vaikka Jutin jouluviikon trimmaus ei tosiaan mennyt aivan putkeen, päätin kuitenkin yrittää napata toisesta pari jouluista kuvaa. Rotta-lookin saikin hieman peitettyä vaatteilla, joten onneksi yritin. Jutsku ei kyllä hirveästi lämmennyt tonttulakilleen, mutta onneksi lahjonnalla saa ihmeitä aikaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti