sunnuntai 23. joulukuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Joulu on ihan kohta täällä! Haimme juuri joulukuusen ja sen tuoksu on suorastaan huumaava! Vaikka muovikuusi olisi tietysti helpompi (niitä helkkarin neulasia löytyy varmaan vielä juhannuksenakin), mikään ei voita aidon kuusen tuoksua!

+ Koska ikinä ei voi olla satavarma tuoko Pukki lahjoja, päätin varmuudeksi ostaa itselleni yhden säälilahjan. Löysin Stockmannilta maailman ihanimman silkkipyjaman, joka oli vielä kaiken lisäksi aivan täydellinen päällä. Tuskin maltan odottaa, että pääsen aattoiltana sujauttamaan pyjaman päälleni ja katselemaan kynttilänvalossa jouluohjelmia!

+ Juti on talvesta aivan innoissaan ja suorastaan rakastaa lunta! Jutsku myös auttaa meitä omalta osaltaan lumitöissä, sillä se syö aina ulkoillessaan varmaankin noin kilon verran lunta.


- Autoileva Laura Linna sekä liukkaat säät ovat aivan horror- yhdistelmä. Minä olen siis juuri se, joka ajaa viidenkympin alueella maksimissaan kolmeakymppiä, koska kitkat sekä kuolemanpelko. Tästä ei siis voi seurata mitään hyvää.

- Mieheni käytti Jutskun kampaajalla ja tämä oli taas selkeästi sellainen homma, joka minun olisi pitänyt hoitaa itse. Annoin hänelle kyllä (mielestäni) erittäin selkeät ohjeet, mutta veetuiksihan se sitten meni. Jutista on siis turha odotella söpöjä joulukuvia, sillä toinen reppana näyttää tällä hetkellä aivan kynityltä rotalta.

Tämä kuva on otettu ennen kynintää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti