torstai 6. joulukuuta 2018

AURINKOINEN MIAMI

Vietin viime viikolla pari päivää Miamissa ja tuo työmatka näin lähellä joulua oli erittäin mieluisa yllätys. Jo pidempään blogiani lukeneet varmasti muistavatkin, että Miami ja sen outlet- kauppakeskus Sawgrass Mills ovat minun akilleen kantapääni. Vaikka olenkin maailmankaikkeuden nopein shoppaaja, kuusi tuntia tuossa ostoskeskuksessa ei riitä yhtään mihinkään. Eli kaikki te Miamiin matkaavat; säästäkää Sawgrassille yksi kokonainen päivä ja tyhjä matkalaukku!

Ennen hc- shoppailua me kuitenkin suuntasimme South Beachille fiilistelemään sen ympäristöä sekä syötävän suloisia rakennuksia. Tuuli oli kuitenkin sen verran kylmä, että päätimme pitää pienen lämmittelytauon sangrian merkeissä. Se oli sinänsä huono idea, että parin lasillisen jälkeen kukkaron nyörit aukesivat Sawgrassilla ehkä vieläkin helpommin... Siellä on kuitenkin niin uskomattoman edullista, että en mitenkään pysty morkkistelemaan - ostin muun muassa ihanan kashmir- neuletakin hintaan $40 (ovh. $180), ihan järjetöntä!









Toisen päivän me vietimme Wynwoodin "entisellä pahisalueella", joka on saanut uuden elämän upeiden seinägraffitien sekä mielenkiintoisten putiikkien sekä ravintoloiden avulla. Nykyään paikka on siis enemmänkin turistikohde, jonka synkähkön menneisyyden muistavat enää vain harvat. Wynwoodin alueelta löytyy siis toinen toistaan makeampia seinämaalauksia ja niitä katsellessa meneekin tovi. 

Kävelyn jälkeen iski nälkä, joten menimme syömään lounasta Coyo Tacoon. Tuon paljon hehkutetun pikaravintolan herkulliset tacot ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, joten poiketkaa ihmeessä! Jälkkärit haimme Taiyaki NYC- nimisestä jäätelökojusta, joka sijaitsi hiukan syrjässä erään baarin sisäpihalla. Kojua kannatti kuitenkin metsästää hetki, sillä sen kuuluisat unicorn- jäätelöt kalavohvelissa olivat todella hyviä - ja söpöjä! Jos siis olet suuntaamassa Miamiin, mene ehdottomasti katsomaan mitä Wynwoodilla on tarjota!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti